VERSLAG VAN DE RE‹NIE AVOND 31 mei 2008

Als OC hadden we goed geluisterd naar het commentaar tijdens de vorige reŁnie in 2006.

Op de kazerne, rondom het museum en met partner.

En ja, we komen weer allemaal!!!!!

En zo geschiedde dat het slapende OC in het najaar van í07 weer werd wakker geschud teneinde die dingen te doen die nodig waren om 2008 voor te bereiden.We dachten een aardig complete NAW lijst te hebben maar dat was dus niet helemaal waar.Enfin, uiteindelijk konden we toch het gros van de mensen weer bereiken en ja hoor, het quotum van minimaal 50 deelnemers werd gehaald.

Waren we als OC in eerste instantie wat sceptisch om de reŁnie in de kazerne te houden (we weten dat Paresto niet een van de goedkoopste leveranciers is); nadat we de prijslijst hadden bekeken waren we daar al snel uit. Gewoon doen. Het bestuur van het museum stelde de accommodatie gaarne ter beschikking en via het Regiment (3x dank) konden we beslag leggen op 3 boogtenten. Dit voor het geval het mocht gaan regenen.

Intern heeft het wel wat voeten in de aarde gehad om alles op tijd en op de juiste plaats te krijgen, maar uiteindelijk konden we dan toch op de 31e mei onze gasten ontvangen. 

Er was koffie met cake, er waren een hoop gezellige reŁnisten, een voortreffelijke barbecue en er was voor ieder wat wils om te drinken.Er klonk (achtergrond)muziek en eerlijk is eerlijk, jullie maakten de reŁnie tot wat hij was.

Het voornaamste is dat we elkaar weer eens hebben gezien en gesproken; de gelegenheid hadden om op je gemak door het museum te wandelen en de verhalen van weleer nog eens te beleven.Gelukkig bleef het tot het eind van de avond droog (al konden we dat niet zeggen toen we de laatste spullen opruimden). 

Zonder iemand te kort te doen bedank ik vanaf deze plek iedereen die heeft geholpen met de voorbereiding en de uitvoering van de reŁnie.

De evaluatie doen we in besloten kring. 

Krijgt deze reŁnie een vervolg?

Het zal voornamelijk aan de belangstelling en deelname van de oud-leden van 114 liggen.

Berichtgeving hierover zoals gewoonlijk via de website.

En vergeet niet: een goed bericht gaat nooit verloren (maar soms weet ik niet waar ik het heb gelaten)í 

Ponsbandspecialisten, aggregaatboeren, chauffeurs, monteurs, supervisors, refile-assistants en alle overige specialisten van 114: het ga u allen goed. 

Namens het OC114,

Huub Mooren

INDEX